Ett smakprov av framtiden

Idag var jag ju som sagt ensam hemma med barnen i någon timme medan M var på jobb och ja, jag fick onekligen känna på att jag levde. Haha! 

En busig och nyfiken storebror som gärna ville köra rundor med lilla Vs babykorg eller försöka häva sig upp på den för att se en skymt av den nya familjemedlemmen. Sen var det ju att klämma in matstunder som passade bådas planer. Amma, leka på golvet med Leo, amma, byta någon blöja, leka mer med Leo, amma igen, byta den andres blöja, osv osv... Tur att mormor Carol kom och agerade lekledare åt Leo en liten stund. 

Fick en liten paus då båda barnen somnade och då passade jag på att ta mig en skål flingor. När jag satte tänderna i sista tuggan trodde jag att jag bet i skeden eller något och när jag tittade efter, ja, då låg där en enkrona mitt i mjölken. Nog en liten busunge som hittat flingpaketet och vår mynthög i köket. Ja, den lille är inte så liten längre. Fingrarna är plötsligt sååå långa och når verkligen överallt. 


En stund därefter vaknade V och ville ha mat och jag hann precis lägga till henne vid bröstet när Leo också vaknade och skulle ha flaskan, som han vägrar hålla själv. Multitasking på hög nivå! 

Sen dröjde det inte länge innan M kom hem igen och jag kunde pusta ut en stund :) 


Nu är det snart dags för nattning av barn och sen tar vi fredagsmys framför en film. En låda gifflar står också i köket och ropar på oss. Ooops! ♡