Sömnigt

I morse när jag vaknade var jag inte alls pigg. Ville helst vända mig och somna om...Vid tio kom Anna och besökte oss, vi satt och snackade om livet och allt som hör till. Det är ju inte ofta hon är hemma så man får ju passa på när hon väl är här :) 

Sen har jag suttit och funderat på hur jag ska gå till väga med köksrenoveringen. Ja, av barnköket då förstås. Hihi. Och lite leksaker hann vi även rensa och skicka ner i källaren. 

Lillan har sovit så dåligt under dagen så mycket är jobbigt just nu, men i famnen funkar det för det mesta. Även Leo har varit en riktig trötter. Det får vara en sån sömnig dag för hela familjen Svärd helt enkelt :) hur har er dag varit? <3

På leket

Från dagens bus på leket. Längtar till sommaren när man kan vara ute utan en massa tjocka kläder <3

Älskar dessa fina stunderna vi kan ha nu när M är ledig. Vad har ni gjort under julledigheten? 

December tjugosju

Idag sken solen återigen och gräset var sådär härligt frostigt och fint. Vinterlandskap i olika former är ju vackra att titta på, men bara titta. Jag avskyr kyla...hihi.

Drog på oss långkallingarna och gick ut i det fina vädret. Lekte lite på lekplatsen, tog en liten promenad, planerade den kommande flytten massa sånt. 

Jag skulle kunna tänka mig att köpa ett par nya, svarta långkalsonger istället. Och lite fler matchande strumpor så jag slipper gå såhär, haha! 

Kom in och började flyttpacka direkt. Tiden går fort så det är likabra att börja i tid. Sen gjorde M gröt som vi åt till lunch.

Julklappar från KG Design och Design Letters 

Nu hoppas jag på gudomlig ork och inspiration för att åka till Ikea oh handla ett litet kök. Vill så gärna ha fixat till det innan namngivningen :) <3