Hejdå, juli!

Så bläddrar vi vidare från juli till augusti. Juli månad har varit underbar trots alla gravidbesvär. Ha M hemma med oss varje dag, fantastiskt väder även om man svettats så man gråtit ibland, fina familjeutflykter, umgåtts med vänner, goda middagar, ledighet och avkoppling. 

Sydde färdigt bebisfilten, packade klart bb-väskan och fick företaget godkänt. Underbara månad! Blev ingen träff med bebisen men augusti, nu kör vi! 

Ska bara vänja mig vid tanken att vi snart kommer ha två barn. Min önskan av att få sluta vara gravid har gjort att allt sånt kommit lite i skymundan men nu börjar även det sjunka in så smått. 

Säger godnatt till juli 2014 med lite bilder från veckan. 

Fjorton dagar

Hej i sommarsolen! M har semester i en vecka till så vi försöker njuta till fullo av den, därav inte mycket tid till bloggen men ville ändå titta in och kolla läget och berätta att det fortfarande inte kommit någon bebis.

Idag är det 14 dagar kvar till bf. Två veckor...jag trodde aldrig att jag skulle gå såhär långt, eller kanske var det önsketänk. Nu är jag här i alla fall, vecka 38, sprickfärdig så det heter duga, svullen så att de enda skorna som passar är mina fem år gamla flipflop - jag vet, hett! Med kraftig foglossning, kvällsvärkar och halsbränna. Jodåsåatte... :) 

Dagarna har försvunnit väldigt fort ändå, speciellt i detta härliga vädret! Mycket strand och poolhäng och framförallt att man varit en massa massa utomhus, det gillar vi! 

Ikväll ska vi på sista Kul i Juli med några vänner och deras barn, ska bli himla mysigt. Vi tänkte ta med en pastasallad som vi kan äta där, har längtat efter den sen vi bestämde att vi skulle göra det #fatspo. Haha. 

Men så bebisen får gärna vänta till imorgon, om jag nu får bestämma ;) Jag uppdaterar förresten nästan dagligen på instagram och ni som inte hittat dit än så finns jag på @thihieu

Testade vår nya kamera igår, en Sony a5000. Perfekta "hobbykameran", i'm in love <3 

Minky och chevron

Har ju klickat rundor en hel massa för att hitta en mysig bebisfilt att ha men hittade ingen "must have" i Sverige. I USA dock, där fanns det ju mängder med småföretag som gjorde helt ljuvliga och personliga filtar. Frakten blev ju dock nästan lika mycket som filten och det kände jag kanske inte var helt lätt att motivera, haha. 

Bestämde mig i alla fall för att ge mig på att sy en egen filt. Gav mig ut i tygaffärer för att hitta lite minky- och chevrontyger. Det var dock lättare sagt än gjort då varken jag eller de i butikerna visste vad tygerna hette :P (namnet hittade jag senare på internet) 

Idag satte jag mig äntligen ner och sydde ihop den och såhär blev den: 

Fler bilder kommer :)