Fjorton dagar

Hej i sommarsolen! M har semester i en vecka till så vi försöker njuta till fullo av den, därav inte mycket tid till bloggen men ville ändå titta in och kolla läget och berätta att det fortfarande inte kommit någon bebis.

Idag är det 14 dagar kvar till bf. Två veckor...jag trodde aldrig att jag skulle gå såhär långt, eller kanske var det önsketänk. Nu är jag här i alla fall, vecka 38, sprickfärdig så det heter duga, svullen så att de enda skorna som passar är mina fem år gamla flipflop - jag vet, hett! Med kraftig foglossning, kvällsvärkar och halsbränna. Jodåsåatte... :) 

Dagarna har försvunnit väldigt fort ändå, speciellt i detta härliga vädret! Mycket strand och poolhäng och framförallt att man varit en massa massa utomhus, det gillar vi! 

Ikväll ska vi på sista Kul i Juli med några vänner och deras barn, ska bli himla mysigt. Vi tänkte ta med en pastasallad som vi kan äta där, har längtat efter den sen vi bestämde att vi skulle göra det #fatspo. Haha. 

Men så bebisen får gärna vänta till imorgon, om jag nu får bestämma ;) Jag uppdaterar förresten nästan dagligen på instagram och ni som inte hittat dit än så finns jag på @thihieu

Testade vår nya kamera igår, en Sony a5000. Perfekta "hobbykameran", i'm in love <3 
jennie

Så gulliga barn!