Kroppsförändringar

På onsdag går jag in i vecka 35, 34 fullgågna och 0 dagar, och jag kan erkänna att jag känner mig väldigt mätt på att vara gravid. Nu låter jag otacksam och det är jag verkligen inte, men är så himla trött på att vara såhär tung, sitta med bristningar upp över öronen och bara aldrig känna mig fin.
 
Det spelar ingen roll om jag så sminkar mig, klär upp mig och allt det där för när jag sen ser mig i spegeln så ser jag bara alla de kilon, som man kan räkna på fyra fulla händer, som jag väger för mycket och det är ju himla trist... Gropiga lår, dubbelhaka och bristningar när man är 20 år är inte precis drömmen. 
 
Jag är då medveten om att jag kommer kunna "fixa till" det mesta när jag återhämtat mig från förlossningen men det är så himla lång tid kvar innan dess och jag är som min son, eller han är som mig, vill jag något ska det hända nu - helst igår, haha. 
 
Sen har jag ju också en liten latmask som bor hos mig vilket gör att jag gärna går ner i vikt och får snygg kropp igen men helst utan större ansträgningar och minimala kostomläggningar, hihi. Mama likes her candy! ;) 
 
Nåja, vi får väl se. Nu är det bara 43 dagar kvar till bf så vi får väl se om det bara "rinner av en" denna gången också, men kan bara se hur det inte kommer göra det och hur jag ändå kommer lägga upp godisbilder på instagram och hashtagga #dietstartstomorrow #ornot, hihi. 
 
 

Sandaletter

 
Har länge spanat in dessa sandaletter från Vagabond men har inte lyckats hitta dem någonstans. I fredags hittade jag äntligen ett par i storlek 37, typ sista paret i hela området. Lycka! 
 
Alldeles lagom klack som passar både till vardags och fest. De invigdes igår på Herr&Fru Roslunds bröllopsfest, och även om de kanske inte var så bra till min höggravida kropp, som svullnade tre storlekar, så ångrar jag inte en sekund att jag köpte dem :) 
Sandaletter - Skor - Vagabond

Bil, kära bil...

Idag fick vi äntligen hämta hem vår kära bil som varit på service sen förra onsdagen. Sååå skönt! 

Var också hos min nya barnmorska, det stället jag gick på innan stängde ju ner. Känner mig, än så länge, väldigt nöjd med henne och allt såg bra ut. Magen växte som den skulle, hjärtljuden låg runt 135 och blodtrycket var lågt. 

Åkte sen vidare till väla för att leta efter en outfit till morgondagens bröllopsfest. Hittade inget men tänkte ge mig in till stan en snabbis imorgon, ett sista försök. Hihi. 

Nu checkar snart den här mamman ut för dagen, natti! 

Foto: Sophia Ahlberg