Kroppsförändringar

På onsdag går jag in i vecka 35, 34 fullgågna och 0 dagar, och jag kan erkänna att jag känner mig väldigt mätt på att vara gravid. Nu låter jag otacksam och det är jag verkligen inte, men är så himla trött på att vara såhär tung, sitta med bristningar upp över öronen och bara aldrig känna mig fin.
 
Det spelar ingen roll om jag så sminkar mig, klär upp mig och allt det där för när jag sen ser mig i spegeln så ser jag bara alla de kilon, som man kan räkna på fyra fulla händer, som jag väger för mycket och det är ju himla trist... Gropiga lår, dubbelhaka och bristningar när man är 20 år är inte precis drömmen. 
 
Jag är då medveten om att jag kommer kunna "fixa till" det mesta när jag återhämtat mig från förlossningen men det är så himla lång tid kvar innan dess och jag är som min son, eller han är som mig, vill jag något ska det hända nu - helst igår, haha. 
 
Sen har jag ju också en liten latmask som bor hos mig vilket gör att jag gärna går ner i vikt och får snygg kropp igen men helst utan större ansträgningar och minimala kostomläggningar, hihi. Mama likes her candy! ;) 
 
Nåja, vi får väl se. Nu är det bara 43 dagar kvar till bf så vi får väl se om det bara "rinner av en" denna gången också, men kan bara se hur det inte kommer göra det och hur jag ändå kommer lägga upp godisbilder på instagram och hashtagga #dietstartstomorrow #ornot, hihi.