Ett år sedan

Efter en riktigt illamående dag på jobb köpte jag med mig ett gravtest hem och mycket riktigt, det var positivt. En liten glädjetår kom, såklart! En bebis är ju en gåva och ett mirakel. Jag blev så glad att jag skulle få uppleva det hela en gång till, fast denna gången tillsammans med någon. Någon jag älskar. En graviditet utan en massa bråk, elaka samtal mitt i natten och allt sånt där. En graviditet där jag skulle slippa behöva förklara mig, försvara mig, försvara barnet och bli sparkad på när jag redan låg. 

Jag körde raka vägen till h&m och handlade ett par bebisstrumpor som det stod "Mum + Dad = me" på, la dem i en julig påse och choklad ovanpå. Kom hem där M och Leo stod och väntade. Ivrigt gav jag M påsen och han tog glatt emot den. När han såg chokladen blev han glad och kramade om mig i en tackande gest. Haha, jag fick ju då säga "titta lite längre ner i påsen". Han drog upp strumporna och såg ut som "eh...dem här passar nog inte mig?" Och där stod jag med ett brett leende. Sen fick han ur sig ett försiktigt "tack?". Haha, tillslut fick jag ju säga "fattar du inte?" Och då trillade poletten ner och hans förvirrade ansikte blev plötsligt glatt. Åh, det var precis den reaktionen jag ville ha! Inte en "men det är ingenting nu, ta ett piller sen är det borta". 

Älskade M! Och nu sitter vi här med två underbara barn, våra små älsklingar <3

Black Friday

Godmorgon fredag! Igår skrev vi kontrakt till den nya lägenheten, fantastiskt! Sen gick vi på en middag&biodejt, jag och M. Mys att få spendera lite tid bara han och jag. Vi käkade en något blähä fish and chips på Pitchers, en riktig besvikelse då den va så himla god när jag åt den sist. Sen gick vi och såg den tredje Hunger Games. 


Idag är en riktigt trött dag då natten var lite sådär. En liten flicka med magknip efter ett litet flaskbyte och en hungrig kille av samma skäl. Haha, så kan det gå. 

När M slutat jobba ska vi iväg och handla, sen hem och städa för idag hoppas vi att lägenheten ska visas upp :) 

För övrigt är det black Friday, har ni shoppat mycket? Här passade jag på att köpa lite julklappar och två klänningar klickades också hem, hihi. 

Hon passar på att sova lite nu ja... :) <3

Godnatt!

Nu säger vi natti natti, det har varit en sån riktigt lång dag. Det har känts som en typisk torsdag, fast...så är det bara onsdag. Haha, ja hejhej sömnbrist! Jag svamlar. 

Imorgon har vi massa skoj planerat men innan dess väntar en (förhoppningsvis) god natts sömn. Puss på er!