G O D N A T T O K T O B E R

Nu säger jag snart godnatt till oktober och hälsar november välkommen. Denna hösten har verkligen bara försvunnit. Love it! Jag avskyr hösten annars...hihi. 

I november ser vi fram emot julstämning och annat myspys. 

november - oktober

Namngivningsförberedelser

Idag har de flesta fått sina namngivningsinbjudningar så nu kan jag äntligen visa upp dem här i bloggen. Jag blev så himla nöjd med dem det var bara synd att vi satt så sent på kvällen och pysslade ihop dem att de enda bilderna som blev tagna på dem var i dåligt gult lampljus. Får kanske ändå se till att fixa ihop en till som vi kan spara på och så att ni kan få se lite bättre bilder. Såhär blev de i alla fall: 
 
På baksidan står då all information om datum, tid, OSA och allt det där.
 

Det var helt sjukt. Från att ha varit helt inställd på att det skulle vara någon gång i februari/mars till att det fick bli i slutet på januari. Plötsligt blev det ju väldigt bråttom med alla planerna, haha. Vad ska vi göra? Vad ska jag baka? Vad ska vi äta? Hur ska dekorationerna se ut? Hur mycket mat och dricka behövs till 76 personer? Ja, ni läste rätt. Över sjuttio personer! Hur kan vi ens känna så mycket folk? Haha. Så många det blev att behöva anpassa sig till helt plötsligt. Nåja, ju fler desto trevligare! :) 
 
På söndag är det inplanerat en tripp till Gekås tillsammans med maken. Min favoritperson i hela världen och shopping, mycket bättre än så kan det ju inte bli :) Hoppas hitta en del grejer, som jag ändå tänkt köpa till namngivningen, till riktiga fyndpriser! Ribban är någonstans bland stjärnorna, hihi. 
Inbjudningskort - diy - namngivning

Tankar om framtiden

Åh, efter nästan två år av graviditeter så börjar jag se slutet på tunneln. Snart är det min tid att göra något av mitt liv och jag är så himla spänd. Sedan länge har jag varit inställd på att plugga i Malmö men när vi var i Stockholm kände jag hur sugen jag blev på att flytta dit och börja plugga där. Kanske har det och göra med vad som hände, att jag känner mig otrygg här. Eller så är det kanske bara min rastlöshet och mitt ständiga sökande efter nya äventyr som fick mig att bli sugen på det men jösses vad det låter skoj.
 
Jag blir rädd så benen blir svaga och tanken att inte träffa min pappa varje dag är väldigt läskig men jag hade ungefär samma känsla när jag väntade Leo och se hur bra det blev. Sitter just nu och kollar boenden, priser, skolor och annat men vi får väl se. Kanske blir det en kandidat i Malmö och sen en fördjupning i Stockholm i ett år eller två mest för att komma ifrån småbarnsåren innan vi flyttar upp. Eller så är Stockholm kanske bara en underbar stad för att man bara är där lite då och då på små minisemestrar... 
 
Nåja, beslut beslut...Ni som känner till Stockholm bättre än vad jag gör får i alla fall gärna kommentera med lite tips om vilka områden som är barnvänliga osvosv. Hihi :* 
 
En nusebuse på Parken Zoo ♥
 
 
Flyttankar - Stockholm