Namngivningsförberedelser

Idag har de flesta fått sina namngivningsinbjudningar så nu kan jag äntligen visa upp dem här i bloggen. Jag blev så himla nöjd med dem det var bara synd att vi satt så sent på kvällen och pysslade ihop dem att de enda bilderna som blev tagna på dem var i dåligt gult lampljus. Får kanske ändå se till att fixa ihop en till som vi kan spara på och så att ni kan få se lite bättre bilder. Såhär blev de i alla fall: 
 
På baksidan står då all information om datum, tid, OSA och allt det där.
 

Det var helt sjukt. Från att ha varit helt inställd på att det skulle vara någon gång i februari/mars till att det fick bli i slutet på januari. Plötsligt blev det ju väldigt bråttom med alla planerna, haha. Vad ska vi göra? Vad ska jag baka? Vad ska vi äta? Hur ska dekorationerna se ut? Hur mycket mat och dricka behövs till 76 personer? Ja, ni läste rätt. Över sjuttio personer! Hur kan vi ens känna så mycket folk? Haha. Så många det blev att behöva anpassa sig till helt plötsligt. Nåja, ju fler desto trevligare! :) 
 
På söndag är det inplanerat en tripp till Gekås tillsammans med maken. Min favoritperson i hela världen och shopping, mycket bättre än så kan det ju inte bli :) Hoppas hitta en del grejer, som jag ändå tänkt köpa till namngivningen, till riktiga fyndpriser! Ribban är någonstans bland stjärnorna, hihi. 
Inbjudningskort - diy - namngivning
Rene

Å va fint

Lisa

Jättefina och orginella!