Grillkväll

Hej, lördag! 
Idag har varit en sån där lördag där jag önskade att så mycket mer hände men bara har varit en Sån där...lördag. Åkte in till stan för att köpa postpåsar för att skicka kläderna jag sålt i barnens bloppis (@leonessasbloppis på instagram), gick och testade ett par kängor på Scorett, föll pladask men telefonsamtalet med min syster distraherade mig en aning och jag gick tillbaka till bilen där resten av familjen satt och väntade, ops! Hihi. Åkte till Gåsebäck och tvättade bilen, åkte vidare till knähaken för att fota den och nu ligger den ute på nätet och vi håller tummarna. Tummarna för att vi snartsnartsnart ska kunna köpa en ny bil, åh vad jag längtar!
 
Fast svarta. Det är inte ofta såna här skor sitter bra på mig men dessa satt perfekt och såg för en gångs skull inte ut som en hel isbrytare.
 
Ikväll tar vi med oss lillasyster hem till ett par vänner där det ska bli grillkväll. Så länge är storebror hemma hos oss tillsammans med min syster och hennes sambo. Vi får väl se om lägenheten står kvar när vi kommer hem ikväll, haha. Blir nog årets sista grillning och jag tror det kommer bli helmysigt, och därför trotsar jag den envisa förkylningen och min svullna hals. 
 
Vad ska ni göra idag? ♥
 
Overkligt att detta är mina barn ♥ Att jag varit med och skapat något så fint