nummer 21

Jaha, så var man 21 år gammal. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte blir lite skrämd av att höra mig själv presenteras som 21. Nåja, firad har jag blivit, hela helgen nästan. 

I fredags blev jag utbjuden på en överraskningsdejt med M. Barnvakt var fixad och vi åkte till mitt favoritställe inne i stan. En thaikrog med stans bästa mat, mums! Tog en promenad vid vattnet, åkte till hemmakväll och köpte godis och sen hem till en sovande Leo och en vaken Sessa. 

Igår tog vi det mest lugnt men idag har vi firat Ms mormor med brunch, jag blev bortskämd med choklad och hemmagjorda apelsinbröd, sen kom min familj till oss och vi åt hamburgare och sen dök där upp en tårta från fina Ella som M överraskade mig med. Jag älskade tårtan som Ella gjorde till namngivningen och grät nästan när den tog slut, haha jag har en osund relation till mat, så inte nog med att jag får köpa en ny garderob i USA så fixade han den. Vilken dag! Tårtan var nog höjdpunkten, tårta gör allt bättre även åldersnoja. Haha. 

I kvällssolen

Vi gav oss ut på en promenad i den härliga kvällssolen, det var ett försök till att få Leo att somna men det gick inte alls bra utan han blev om möjligt piggare av det haha. Passade i alla fall på att knäppa lite bilder nu när det äntligen är fint väder! 
 
Som ni ser i slutet, ibland blir det inte alltid som man tänkt sig haha. Godnatt hälsar två trötta barn! ♥
Barnfotografering - Helsingborg - barnfotograf - familjebilder - familjefotograf - fotograf - skåne

I scream, you scream...

...we all scream for Ice Cream! Idag trillade det ner ännu fler kalasförberedelser i brevlådan. Det är så härligt, den här väntan och spänningen, planeringen och alla paket som gör en som ett barn på julafton, I love it! Idag var det dags för de uppblåsbara glassarna jag beställde hem från eBay förra veckan. Snabb och bra leverans och underbara glassar. Ni hittar dem här. Det blev en hit både hos föräldrarna och hos barnen, Leo kunde knappt sluta leka med dem. De är ungefär som badleksaker fast i "sladdrigare" material, de kändes inte så tåliga så att säga men fina som dekoration, fotorekvisita eller leksaker till barn som är lite försiktigare än vår stora vilding, haha.
 
Det var en riktig hit och de kommer passa utmärkt på vårt glassiga tvåårskalas
Glass - Shopping - ebay - glassparty - nätshopping - tips