En fredag

Igår började dagen med julavslutning för M. Lämnade av Leo och M på skolan medan jag och Sessan tog oss en fika på EH. Vi skulle till Väla men det öppnade ju först en timme efter att M börjat så vi passade på att lyxa till det lite istället för att sitta på välas parkering i en timme som jag först planerat, haha. 

Hämtade upp Tove och sen åkte vi mot shopping och tjejsnack. Så roligt att hon är hemma och inte på andra sidan jordklotet! :) för mig i alla fall, hihi! 

Kom hem och fick sällskap av Majeed, kvällshängde, pratade om livet och lekte med barnen. 


Idag har vi haft en lugn dag, vi började med en kort jobbdag och sen skulle vi bakat en massa men efter pepparkaksbaket var vi alla helt slut så vi tog det lugnt resten av dagen. 

Barnen sover och vi har bänkat oss framför Love Actually, datenight - on! Gräsänka

Idag har jag varit gräsänka. M hade först en långdag på jobb och sen hade de öppet hus så han har haft en heldag på jobb och jag har varit ensam med barnen. 

Vi bakade lite pepparkakor, vi hann en plåt innan Vanessa skrek som en stucken gris och innan Leo tröttnade och började leka med annat. Haha, det blev inte alls den rofyllda och mysiga julstuden jag hade sett framför mig. Jag var nog några händer för få för att få till det. 

Lagade mat samtidigt som en liten tjej gick igenom tandsprickning så det blev väldigt stressat, men gott! Eftersom att M inte alls är förtjust i lax passade vi på att äta det idag. Ugnsbakad lax med fetaost, tomathalvor och flingsalt tillsammans med potatismos och tsatsiki. Så gott! 

Nu ska denna, fortfarande, kristallsjuka mamma sova. Godnatt på er!