Nyöppning av Kappahl

I torsdags var jag på Kappahls nyöppning på Väla, jag fullkomligt älskar deras barnkläder och kategoriserar mig definitivt som en Newbielover. 25% på hela köpet och dessutom en värdekupong på 100kr gjorde att jag kom hem med fyra pyjamaser, en tröja till Leo, en munkjacka och ett par byxor till V och en massa strumpor till föräldrarna för cirkus 500-lappen. Toppen och precis vad vi behövde! 
 
Det smärtade dock i själen när jag var tvungen att hänga tillbaka både en, två och fem alldeles bedårande kläder då jag satt köpstopp för mig själv, förutom saker som är absolut nödvändigt. Jag tyckte jag förtjänade en medalj för att jag enbart kom hem med Kappahlkläder som planerat. Hihi.
 
Nöjda barn och nöjda föräldrar

En virrig period

Här har ekat tomt, jag vet. Nästan en hel bloggfri vecka har gått men visst har jag tänkt på den. Jag har bara haft fullt upp. Jag befinner mig just nu någonstans i en otroligt virrig, velande och jobbig period. Jag kämpar med att få klart arbetsprover i tid till program jag inte är 100 på att jag vill ge mig in på. Mest för att självförtroendet tryter och jag frågar mig själv tusen gånger om dagen varför just jag skulle lyckas när det finns tusen andra, tusen gånger bättre, utan barn och med all energi i världen. Jag tar tester online för att få någon slags vägledning och de flesta pekar på samma håll. Jag känner mig virrig och det senaste testet fick jag resultat 47%, 47% och 6%. Ja, är det konstigt att man är förvirrad? 
 
Så just nu har bloggen fått vila men med lite sol och vårvärme hoppas jag att suget ska komma tillbaka. Solen har lyst i sin närvaro idag men vi har varit så extremt sega, jag har mått illa och haft ont i kroppen så vi kom inte ut i solen förrän vid tretiden. Åkte och handlade en ram på Hornbach och kollade även lite material till ett senare projekt. Sen åkte vi till Maxi och handlade, tacoslördag såklart! 
 
Imorgon ska vi till svärisarna på söndagsmiddag. Vad ska ni göra/har ni gjort i helgen? ♥
 
 

All for you

Nu kära läsare. Nu går vi ihop, alla, mot den där jävla cancern! In och följ @all.for.you___ på instagram. Där kan ni buda på produkter som finfina företag sponsrat med och ALLA intäkter går oavkortat till barncancerfonden. 

Nu går vi ihop alla och ser till att inte fler barn får leva ett alldeles för kort liv och att inte fler föräldrar behöver gå igenom det Junis föräldrar, och så många andra, behöver gå igenom. 

In och följ! In och buda! 

Är du ett företag som vill sponsra med en produkt? Maila mig! 

Mitt bidrag: tavlan OMBRE by leonessadesign ♡ 
barncancer - bcf - fuckcancer