Det finaste man har sätter man på kläderna

Igår fyllde som sagt M år och vi firade honom med vintersoppa och äppelpaj. Även om jag gav honom en hotellfrukost i söndags som present tyckte jag såklart att han skulle få något på självaste födelsedagen också. Ett par personliga manschettknappar blev en sån alldeles lagom present. Guldiga, personliga med bild på våra barn och ursnygga! 
 
 
Ni hittar dem på Mycuff.se där de även har slipsar, flugor och andra finklädestillbehör för män. En rosa slips därifrån ska också få pryda M i helgen då temat är Guld, rosa och vitt. Underbart!
 
Nu kan i alla fall alla ni fina läsare få 15% rabatt när ni handlar där. Allt ni behöver göra är att uppge koden frusvärd15 i kassan. Perfekt nu när Alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg! ♥ 

Hipp hipp hurra!

Vår älskade pappa, man och allt det där fyller år idag så vi började med en mysig frukost med ljus och hembakat bröd som min bonusmamma gjort.
 
Skyndade iväg till dagis, lämnade M på jobb, hämtade paket, hem och städade och nu sitter jag och tänkte få lite jobb gjort och betala de (förhoppningsvis) sista räkningarna. 
 
Ikväll ska det firas och resten av veckan är det förberedelser för hela slanten. Nu ska jag fortsätta med mitt! Hoppas på att bloggen vaknar till liv igen någon gång på söndag eller så :) Tills dess finns jag på insta! Puss <3
 

Snart dags

Så länge denna namngivningsplanering har pågått i mitt huvud och nästa vecka är det dags att börja göra i ordning på riktigt inför den. Jag är så nervös och all planering har gått åt mat, dessertbord, godispåsar, tårtdesign och outfits att jag inte ens har hunnit göra i ordning ett riktigt program för själva ceremonin... Ja, det är bara att sätta sig ner och göra det nu, får se vad vi kan hitta på!
 
Det hjälpte mig inte precis att jag två dagar i rad har kramat toaletten och känt mig aningen febrig, att vi inte ska äta socker så jag inte kan provbaka och att lite dekorationer jag beställde inte såg ut som på bild...nåja. Blir nog bra i slutändan. Hur som helst kommer ju alla våra nära och kära vara där och fira vår dotter och det är ju det viktigaste :) 
 
Till gästboken. Tanken är att alla gäster ska få sätta sitt fingeravtryck ovanför som ett stort ballonghav. Går att beställa en skräddarsydd sådan på Leonessadesign på facebook eller maila Leonessadesign@gmail.com
diy - namngivning - rosaguldvitt