Smash the cake

Det var en sån där riktig måndag, lite dåsig efter en fullspäckad helg och SMHI sa att det skulle bli regn. Jag hade inbokat en fotografering med en liten ettåring och tillsammans med föräldrarna bestämde vi oss för att chansa på att vädret i alla fall bjöd på uppehåll. Tur var väl det! 
 
Jag körde iväg till Glumslövsbackar med jacka, halsduk och hela fadderullan - fullt utrustad för att ta emot vad vädret hade att erbjuda. Inget av det behövdes dock för så fort jag hade kommit ner en bit för kullarna öppnar himlen sig på bästa sätt. Det blir klarblått, soligt och till och med lite varmt. Jag kollar plats och plattar till gräs, strax därefter kommer den lilla familjen och den lilla ettåringen sätts i gräset. Jag ställer mig och tar några testbilder sen är jag snabbt beredd när tårtan ställs fram. Det tar inte många sekunder innan den går från fin till totalkvaddad. Ögonblicket när hon insåg att hela den där tårtan var till henne var oslagbart! 
 
Nu är bilderna levererade och klara och kunderna är nöjda, den känslan! Nu taggar vi ny vecka och nya utmaningar!
 
Barnfotografering - egenföretagare - fotograf - leonessadesign - skåne - smashthecake

Note to self:

Gå och lägg dig tidigare. Nu är det snart dags för skola och det är dags att ställa rätt dygnet. I morse väckte Vanessa mig okristligt tidigt och inte nog med det, när jag äntligen väckt mig ordentligt somnade hon om på golvet mitt i lekandet, haha. 


Ska snart starta dagen, frukost och sen hem till Tove. Ikväll hoppas vi vädret tillåter kul i juli med vänner. Vad gör ni idag? 

En liten ettåring

Idag var det dags för fina Amelias ettårskalas. Vi blev bjudna på en supergod tårta, mackor, marshmallows doppade i choklad (eh MUMS!), fruktsallad och lite sånt smått och gott. Så fint i rosa och vitt! Barnen fick varsin liten gottispåse som var väl uppskattad. 

Leo var väldigt blyg men vågade leka en liten stund i alla fall. Sen kom den där vanliga trotsen när man skulle sura mest för att...nåväl, supermysigt. 

Vanessa var inte speciellt blyg, bara galet trött. Men det gick, en stund i alla fall :)