pannkakslunch

Ibland förtjänar man att lyxa till det, och efter lite för mycket Pinteresthäng i ett hungrigt tillstånd så blev det en pannkakslunch med allt vad man kan tänka sig. Tacka vet jag sommaren att det finns mycket frukt och bär som är så goda nu. För övrigt har jag redigeringsarbete på listan idag, det blev galet många bilder som knäpptes av i lördags så det är bara att börja. Först ska jag dock mysa i soffan med mina små som för en gångs skulle vill "goscha" ♥ 
 
banan - choklad - inspo - jordgubbar - lunch - mat - matinspo - pannkakor - sommar - sylt

Fredagsmorgon

Godmorgon bloggen! Idag ser himlen blå ut och jag hoppas få tid över att gå ut och sträcka på benen en stund. Vill inte slösa en så fin dag med att jobba hela dagen ju... Men lite beställningar måste göras klart så det är väl bara att börja. Otur att ha en sovande Vanessa i samma rum som skrivaren. 

En sån här skulle jag kunna tänka mig alldeles precis nu! 

domäner och jobb

Okej, så nu är äntligen frusvard.se tillbaka. Jag får dock inte det att fungera så att den heter det även på min bloggsida. Man ska tydligen koppla och ange en massa värden och pekningar men jag förstår inte alls så om någon vänlig själ med kunskap skulle vilja hjälpa mig tar jag tacksamt emot.
 
Förutom det tar vi en lugn dag idag, jag har en massa jobb att fixa innan helgen och min stackars skrivare går varm här hemma. Vanessa sover och Leo står med smörgåsrån framför Händige Manny.
Vad gör ni idag? Solen ser ut att försöka titta fram här.
 
Morgonmyspys ♥