Babyshower för Jasmine

I lördags var det äntligen dags, efter månaders planering i det gömda, för att ha en babyshower för Jasmine. Tiden har gått så otroligt fort, jag kan inte förstå att det snart är dags! En babyshower med lila tema blev det då könet inte är känt. det ska bli så spännande! Jag tror på en liten flicka. 
 
Cupcakeformar, sugrör och servetter från underbara fridaskalas och pompoms från bakestore. Om ni är i kalasfixartagen är det verkligen två nätbutiker värda att besöka! 
 
Jag hade bakat macarons, cupcakes med päronfrosting och cupcakes med lakrits/violfrosting, cakepops, tiramisu, mördegskakor, mariabullar och så beställde jag faktiskt en tårta. Hihi, lite fusk men kände att det blev alldeles för tajt med tiden. Emma kom och gjorde lite snittar som var mina favoriter på hela bordet, haha. I taket hängde vi pompoms som vi fluffat och sytt fast cupcakeformar i så de såg ut som luftballonger. De sitter fortfarande kvar för barnen tyckte de var så roliga att titta på, haha. 
 
Det blev en mysig lördag med en överraskad mamma och mätta gäster ♥ nu längtar vi efter den lille bebisen! 
 
 
babyshower - bakestore - cakepops - cupcakes - dessert - dessertbord - fridaskalas - macarons - mariabullar - petitchoux - pågen - tiramisu - tårta