Lördagsmys

Idag har vi haft en rätt slö lördag, vi har fixat det sista med barnens presentkalendrar, jag säger då det...nästa år skalar vi nog ner dem en smula, haha. 

Var en sväng förbi jabadabados julbutik där man kan fynda en massa roligt! Tips till alla som har vägarna förbi Landskrona. 

Nu på kvällen fick jag ett infall av att baka lite så det blev lusselängder med kanelfyllning och några sockerbullar med vaniljkräm i. Sista plåten bullar är i ugnen och luktar L J U V L I G T . Ska bli kul att testa. Jag har ju alltid varit svuren fiende med degar men sen praktiken började har jag nog fått till snitsen lite bättre och det är riktigt roligt till och med! :) när Leo somnat ska vi slå in presenter och duka fram julmust och testa bullarna. 

Vad gör ni denna lördagskväll? 

Livets första snögubbe

Vi hann precis sätta på vinterdäck på bilen och en timme efter att vi parkerat den kom snön. Och ganska mycket dessutom! 

När vi vaknade i morse var världen alldeles snötäckt och vit. Vi tog oss hem till svärisarna och Leo fick göra sitt livs första snögubbe. Så fin och så duktig! Vi blev bjudna på god mat och lekte lite till innan vi åkte hemåt. 

Vädret var kallt och ruggigt så den planerade julskyltningspromenaden på Råå ställde vi in. J&J kom ändå så vi åt lite mat och umgicks. 

Imorgon startar min andra praktikvecka, klockan ringer 04.30 och jag borde egentligen sova. Något avsnitt Vänner hinner man väl dock se innan dess, hihi. 


Första dagen

Helgen har spenderats hemma med familjen, för första gången på länge hade vi inga planer alls vilket var superskönt! Det blev kanske inte helgen vi tänkt oss, gårdagen blev en mörk dag för hela världen och även idag känns det lite tungt att andas. 
 
Imorgon fortsätter vardagen. Fast för mig startar en ny vardag som jag ska ha i tre veckor. Imorgon börjar jag nämligen på min första praktikplats. I tre veckor ska jag praktisera, på två ställen faktiskt. Det ska bli riktigt roligt men klockan ringer halv fem så det blir en tidig sängdejt ikväll. 
 
Jag är lite pirrig, som inför första dagen i skolan men jag tror ändå att det kommer gå bra. 
 
Det är tre år sedan jag stod på ett bageri sist, jag hoppas att jag fortfarande har det i mig. Denna gången är jag trots allt "bara" praktikant och inte medarbetare i alla fall, haha!