Höstfotografering

Godmorgon! Idag har vi haft en riktig söndag, städning och rensning. Snart ska vi göra oss fina och bege oss iväg för att fotograferas. Ska bli så roligt och är så spänd på resultatet, eller kanske mest på vilket humör barnen kommer vara på, haha. 

Vädret verkar vi ha fått med oss i alla fall så vi hoppas på mysiga bilder att hänga upp på väggen. 

Oftast ser det ut såhär när vi försöker fota barnen tillsammans, haha! 


Godmorgon lördag

En trött lördag trots en hel natts sömn. Vi åkte till Fredriksdal och tittade på lite djur, deras vintersäsong har börjat nu och det märktes. Folktomt och kallt men barnen tyckte det var roligt även om vi har riktiga stadsbarn. Vi tittade på grisarna och Leo utbrast "usch, luktar äckligt, gå vidare", haha! 

Sen åkte vi hem, badade bort kylan och kröp ner i soffan framför Horton. Nu väntar tacos. Vi firar årsdag

Ytterligare en årsdag tillsammans med M att lägga till i minnesbanken. Blev väckt och gick upp till ett dukat bord, rosor, finfrukost och en liten skål romerska bågar (mina favoriter!). Perfekt sätt att börja sin dag på. 

Vi tog det långsamt fram innan det var skola för mig. En kort dag innan vi lämnade barnen hos mina föräldrar. Vi hade en inplanerad dejt på Pinchos, jag och min man. 

Så roligt att testa något nytt, jag gillade verkligen konceptet. Hade önskat en liten önskemålsruta att fylla i vid varje rätt för vi fick in en rosa plankstek, gott för många men inte i min smak. För er som inte vet vad Pinchos är så är det en tapasrestaurang där man beställer och betalar via en app. 

Jag kan i alla fall rekommendera alla att testa det, roligt och gott. Minimat är definitivt min stil! 

Det är lustigt hur snabbt det sköna av att vara barnfri går över till saknad, haha.