Fogar

Idag är jag helt sängliggande. Denna eviga foglossning som vägrar ge med sig är fruktansvärd. Det kändes värt det med en bebis i magen men nu var det över ett år sen hon kom ut, så kom igen! 

Om inte annat är det en bra påminnelse om varför vi inte skaffar en tredje. Nu i alla fall. För övrigt går jag och dagdrömmer om bebisar och graviditeter men det är vår tid nu. Vi behöver en paus från foglossning och illamående och bara ta tid vi fyra. För samtidigt som vi kanske längtar efter fler så känner vi båda att familjen känns komplett. Med det sagt hade vi såklart välkomnat fler familjemedlemmar om det hade kommit till det, hihi. 

Tänk att vår lilla Vanessa låg där inne, det är både galet häftigt och sjukt äckligt!

Hemnet-te

Idag kom jag, för första gången på  v ä l d i g t  länge, iväg till gymmet. Behövde blow off some steam. Nu är det dags att kicka igång livet igen, hejdå mammaledighet. Med blandade känslor säger jag hejdå men känner mig ändå spänd på vad som komma skall :) 

Blev sugen på att kolla cykel och kärra men för det behövs ett hus så en sak i taget. Efter en lång dag tar vi nu kväll i soffan med en kopp te och hemnetsurf. 

Favoritteet nu är Äppel & Kanel, höstigt och gott! Nu är jag redo för höst och jul. 

Innan hösten

Solen tittade fram och känslan av att det var alldeles för längesen vi förevigade barnen kom smygandes. Spontant och direkt tog vi oss iväg till stranden för att ta några sista bilder med sommarkänsla. Vem kunde veta att vi har så stora barn nu att de inte längre vill vara med på bild, speciellt inte med varandra. Haha. Nåväl, en mysig stund på stranden hade vi i alla fall och det var till och med så att man kunde kalla det lite varmt. Med betoning på lite.
 
Helsingborg - familj - familjebilder - familjefotograf - pseudotvillingar - råå