En stor liten tvååring

I måndags fick vi en stor liten tvååring i hemmet. Jag kan inte fatta vart dessa två åren tagit vägen men nu står vi här. Hela vintern och våren hade jag ordentliga baby cravings i någon sorts "min-bebis-är-inte-längre-bebis"-panik men nu märker jag hur jag sakta men säkert börjar återfå något slags medvetande igen och njuter fullt ut av att få känna mig lite som mig själv igen. Slutsats: det blir nog inte fler bebisar från denna fabriken. Även om jag försöker hetsa min syster och alla mina vänner att skaffa små så att jag kan få gosa lite med någon bebis! 
 
 
Vi väckte henne i alla fall med skönsång, mest från storebror som lärt sig gala ut Jag må du leva. En liten hund i en väska fick hon av oss och den var populär den. Hon älskar hundar och hon älskar väskor - ni förstår lyckan? 
 
Sen gick vi upp och åt pannkaksfrukost, hur lyxigt som helst när barnen fyller år och man får äta sånt en måndag! 
 
 
Det var tufft att åka till jobbet den dagen, att inse att tiden då man var hemma på sitt barns födelsedag är över. Sorgligt men sant. Hon fick en fantastisk dag på dagis i alla fall ♥

Barnfritt och festligheter

I lördags sov barnen hos sin farmor och farfar så vi passade på att gå ut och äta. Vi testade Radissons restaurang Nelly's där vi tog varsin burgare. Alltså...10 av 10. Sen åkte vi hem, bytte om och tog oss en promenad för att gå bort matkoman. Vi hamnade på Coop där jag passade på att gå runt i lugn och ro för en gångs skull, förutom att M otåligt stod och stampade bredvid så det var visst inte barnens fel att jag aldrig kan handla i lugn och ro. Haha. När vi hade betalat och skulle gå ut såg vi att himlen totalt hade öppnat sig och regnet bara öste ner. Vi stod lite desperat och refreshade SMHI-appen som sa att det skulle regna i TVÅ timmar... Det var inte mycket att be för, vi knäppte tröjorna och sprang igenom regnet hem. Det kändes upplagt för ett äkta moviemoment men det visade sig att det bara var romantiskt att springa i regnet på film...
 
Idag hade vi ett litet firande, precis som vi hade för Leo i våras, för Vanessa med några från närmsta familjen. Vi gjorde det enkelt för oss och beställde tårta och till den glutenfria glasstårtan använde jag mig av färdiga marängbottnar - något med vår ugn hatar maräng av alla slag. Mysigt blev det i alla fall och fast att det var trångt bjöds det på sol så vi öppnade upp balkongen helt och hållet och la ut picknickfiltar så att barnen kunde sitta ute och fika. Denna balkongen är guld ♥
 

Pendlande

Så gick två veckor av bara farten. M kom hem från sin kickoff och vi spenderade helgen på festivalen. Umgicks med vänner och familj, tittade på pettsson och Findus - oh lord så mycket de gillar pettsson och Findus - började jobba, hängde på malmöfestivalen och fick nytt jobb.

 
 
Lyckliga barn som fick åka själva på malmöfestivalen
 

Nu är mitt malmölife igång, halvt i alla fall. Jobbet började i måndags och är i full gång med utbildning. Hemifrån mellan 6-18 men förhoppningsvis blir det bara denna veckan, saknar mina barn som jag knappt ser om dagarna. 

För övrigt är det rätt så roligt, trevliga kollegor och lyxen att malmöfestivalen är i full gång så att vi kan springa dit på lunchen och köpa oss en smakportion för 30pix och sen vara tillbaka igen i god tid. Hihi. 

Nu sitter jag på tåget och väntar i LA. Signalfel, ändrade rutter och överbelastat på spåren. Helloooo pendlarlivet!

 
 
Två barn som sååå gärna hade velat ha hund, haha <3