Andra advent

Så har vi fått tända hälften av adventsljusen. Jag kan knappt förstå det än och blir lika förvånad var gång jag går förbi julgransförsäljningen utanför affären. Vårt hus är en bastu så vi tänkte nog vänta med julgran till helgen så den överlever ända fram till jul men vi längtar såå efter att få upp en! 
 
I morse skulle vi gett oss iväg för att kolla lite juldekorationer men istället hamnade jag i soffan med extrema magsmärtor. Huuuu! säger jag bara. Jag vaknade med en lite halvdold smärta i magen men tänkte, smart som man är, att lite träning kanske skulle göra susen. Efter passet låg jag dock och hulkade mig på toaletten och jag trodde nästan att jag skulle dö av smärtan. Alltså jeez. Efter att ha fått en panodil och halvsovit i soffan kunde jag ta mig upp på fötterna igen utan att tuppa av så då åkte vi hem till min pappa och styvmamma för att fira hennes födelsedag. 
 
Idag är min femte sockerfria dag så det blev varken fika eller julmust för mig, julmusten och saffransgifflarna var de absolut svåraste att hålla sig ifrån. Nåja, julveckan ska jag ta en paus ifrån sockerpausen så jag får väl passa på då. 
 
Nu sitter jag och råpluggar och har lite halv panikångest för imorgon är det dags för den första av två examinationsredovisningar. Jag kan väl säga såhär, jag  h a t a r  muntliga presentationer. 
 
En del av min Illustratorexamination