Bara ett ljus kvar

Tredje advent och lussebullarna ligger på gallret, pepparkakorna i burken och granen är klädd. Till och med lite gardiner har vi fått upp. Jag letade mig tokig efter ett par fina julgardiner men det slutade med att jag lånade av min mamma, haha. Nu finns det i alla fall julkänsla i huset och jag skulle nästan vilja gå så långt att säga att det blivit fint här. Äntligen! 
 
Min syster och hennes sambo har varit här så vi har julbakat både bullar, pepparkakor och även en liten smygsats av Rocky Road. Yuuuum. 
 
Mitt i all julstress tog jag och min syster oss till Väla för att fixa lite. Jag fick en ny mobil igår, en iPhone 7, men köpte varken skal eller glasskydd så har haft den i sin kartong med skyddsplasten på, haha. Så jag tog med mig J för att åka och köpa skal och skydd sen tog vi oss till Netonnet för att kolla en ny dator till henne, hon gick dock därifrån utan inköp men nöjd ändå. När vi kom hem bakade vi och fikade. 
 
Nu har de åkt hem och barnen sover så nu är det alldeles lagom att göra en liten koll på skolarbete, jobbschema och sen ta kväll ♥