Kalla dagar

Vintern har varit här och vänt redan men det känns som att den är påväg tillbaka igen så jag tänkte dela med mig av vad vi klär våra barn nu i vinterkylan. 
 
- Mössan är ett måste, speciellt eftersom att våra barn inte har fått den där isolerande kaluffsen på huvudet heller, haha. Vi kör lite blandat men Leos stickade med en boll på likt den nedan är favoriten. Den sitter bra och känns sååå mjuk. Den har dessutom suttit bra i tre vintrar nu och har nog fler i sig innan den är urväxt. Älskar såna kläder som "växer" med barnen. 
 
- Ullunderställ är ett superbra plagg att ha. Det är tunt och smidigt att ha under de vanliga dagiskläderna. De håller kylan ute men andas ändå. Helt perfekt! 
 
- Overall, vi är galet nöjda med våra snowbaggie suits från Ticket to Heaven. De håller sig torra rakt igenom hur länge som helst, de är varma och sköna och superlätta att ta på. Den gosiga pälskanten är fuskpäls vilket känns bra samtidigt som man ändå får den där varma gosiga känslan. Vi har haft Mini-a-ture som hemmaoveraller och de är vi också nöjda med. De är dock nästan så fina att man knappt ville använda dem, haha. Även om diskreta och dova färger är väldigt fina så har vi varit väldigt noga med att overallerna ska synas lätt om de tex skulle komma bort *peppar peppar* eller så, vilket kan vara ett bra tips när ni ger er ut i overalldjungeln. 
 
- Sist men inte minst kommer skorna. Vi är så himla imponerade över Kavats Voxna att detta är andra året i rad vi köper dem och fler kommer det att bli. Vi testade att duscha skorna och ändå höll de sig helt torra. De sitter dessutom jättebra och är lätta att ta på sig. 
 
Overallen och skorna tillsammans är guld värda nu när barnen är så pass stora att de kan ta på sig kläder själva, bara det är lätt nog, och man har lite bråttom. Nedan finner ni var allt går att hitta ♥
 
Finns hos Ellos
 
Barnkläder - kavat - vinterkläder