På fötter igen

Efter tisdagens redovisning var det precis som att luften gick ur mig. I två veckor som var fulla av tentor, examinationer och deadlines gick jag liksom på helspänn och satt uppe alldeles för sent för att hinna med. Dygnets timmar räckte liksom inte riktigt till. Bloggen hamnade därav lite i skymundan, nu känns det dock som att jag är redo att ta mig upp på fötter igen och hoppas att inspirationen hittar tillbaka igen. 
 
I fredags var vi barnfria och tog oss ner till Malmö och testade en restaurang som hette Tusen 2. Ett riktigt burgarhak som verkligen kan rekomenderas till fantasterna. Deras pommes hade jag enkelt kunnat skippa men de var ju inte precis äckliga. Vi delade också på en Lionmilkshake som var  L J U V L I G T  god. 
 
 
Idag hämtade vi upp barnen och sen tog vi oss till svärisarna för det årliga julbaket. Vi var sena, as usual...så när vi kom stod där redan pepparkaksplåtar i ugnen och doftade såå smarrigt! Pepparkakor och lussebullar i olika variationer bakades och slutligen dekorerade vi våra pepparkakshus. I år valde M att vi skulle köpa en kyrka att dekorera, nog för att bilden var fin men jeez, den var tusen gånger svårare att bygga ihop också...haha. (Bild kommer i annat inlägg)
 
Efter en lång nattning ligger vi nu i soffan och slöletar film på Netflix ♥