Monday mood

Idag är en sån dag. När ord inte riktigt funkar för att beskriva mitt humör. Eller stämning. Det är lite upp, lite ner. Kanske klassiskt Monday mood, jag har bara varit mammaledig så länge att jag glömt hur det känns. 

Sista chokladveckan börjar idag, fem dagar kvar och på den tiden ska jag sugit i mig kunskap som en svamp. Kom igen nu vecka 9! Snart semester igen. Dags att skriva listor, packa och planera. Skulle boka saker sista-minuten-halv-tolv-på-natten. Inte att rekommendera så vi sov på det. Idag vet vi inte. Vi får se i eftermiddag, nu cyklar jag snart. Fin måndag på er! 

Barnen på dagis & M på jobb - hörlurarna i 

Milstolpe

Efter en förmiddag med städning och ordentligt röjande på barnens rum bestämde vi oss för att åka till Väla för att kolla om där finns lite sommarkläder. Väl i bilen slår det mig att vagnen inte är med. Vi har åkt utan vagn förut men då har det varit typ till dagis eller affären där man ändå har kundvagn. 

Är mina barn så stora att vagnen börjar fasas ut? Det är helt sjukt. Snart har vi en två och en treåring här hemma! 

Innan Väla tar vi oss en slapplunch på Max 


Snabbtur - Köpenhamn

Idag tog jag och M några timmar barnledigt och åkte över till Köpenhamn på Chokladmässa. Yum-my säger jag bara! Så välbehövligt att ta lite egentid och vi passade även på att åka förbi Fields efter mässan. Vi kom dock inte hem med mer än smartieschokladkaniner till barnen, haha. Eller jo, vi körde förbi Dunkin Donuts, såklart! Det var i alla fall en jättemysig dag och en rolig upplevelse med chokladmässa, synd bara att detta inte var den där min praktikplats Chocolatte skulle tävla på.
 
Det häftigaste var lätt att man kunde köpa varmkorv och i ketchupen och senapen fanns där choklad. Alltså W H A T ? !