Vardagsglimtar

Dagen började redan klockan 04.30 och jag kände mig aningen mörbultad när klockan ringde. Att det ska vara så svårt att lägga sig i tid...

Jobb & praktik varade ända till 16 idag och när jag var klar och skulle handla insåg jag att plånboken låg hemma i soffan. Fick tigga till mig lite hjälp av en av cheferna, höhö, och tacka vet jag swish! När handlingen var klar var jag hyfsat trött och hungrig och jag ville bara lägga mig i sängen och sova, efter en bit mat såklart. 

Möttes i dörren av en nerklottrad Leo med ansiktsfärg över hela huvudet, och magen. Följt av en nerklottrad Vanessa. För att det slutligen skulle dyka upp en nerklottrad M - med kaninöronen jag sydde till Leo i påskas. Haha. Det var precis vad jag behövde. Min familj <3 

Bild från påsken 2015. Jag sydde ett par kaninöron och en bollsvans till Leo. 

Trevlig resa

På fredag åker min syster iväg i 6 månader för en praktik utomlands. Aldrig har vi varit ifrån varandra så länge, vad ska jag ta mig till? Vi pratar nog några timmar om dagen minst, det kommer bli så tomt utan henne men tiden går fort hoppas jag! Jag får dränka min saknad i jobb och familjen. 

Igår hade vi i alla fall en middag hela familjen, sista gången vi alla är samlade innan hon åker. Både sorgligt och roligt men vi alla börjar bli nervösa nu, kan bara tänka mig hur hon har det. Det måste ju vara 1000 gånger mer nervöst att vara den som åker. 

Idag ska vi bara ta det lugnt för jag och Vanessa är inte riktigt friska än och imorgon är det ny vecka och nya tag så då gäller det att vara frisk. Vad gör ni denna söndag? Såg att plusgrader är påväg, Love it! Låt våren komma nu nu NU.

Tidig vabruari

Jag tror inte att alla i familjen har varit friska nu på över ett halvår! Jo, vi hade någon period för ett tag sen där vi förvånat konstaterade att vi alla faktiskt var friska samtidigt. Det tog dock inte längre än någon dag innan någon blev sjuk igen. Suck. Igår stod jag på praktiken och plötsligt fick jag rusa iväg för att krama toaletten. Ett negativt graviditetstest senare konstaterade jag att jag antingen ätit något skumt eller att jag blivit sjuk. Gick och la oss utan att tänka mer på det, vaknade i natt av att Vanessa började spy. Lite sömn, mycket gråt och lite feber sammanfattar natten rätt så bra. Åkte i alla fall iväg till jobb men blev tvungen till att avbryta efter halva passet så idag har jag och V legat i soffan, tagit oss igenom Sune i Grekland, Radio Rebel och några avsnitt Shake it up.
 
Nu kryper vi upp i soffan och ska fortsätta vårt nya TV-beroende, Jane the virgin. Love it!