Ett cirkuskalas

Nu sitter vi alldeles utslagna i soffan efter en lång kalasdag. Årets tema var cirkus och detta året bestämde vi oss för att slå ihop barnens kalas för att alla skulle kunna vara med. Min syster var ju i Thailand när Leo fyllde år så det kändes naturligast att slå ihop dem snarare än att ha ett för honom i juli och sen för henne igen i augusti. 
 
Vädret lovade spöregn. Aldrig har jag nog suttit och refreshat SMHI-appen så intensivt som denna veckan i hopp om en soligare prognos. När vi väl kom dit dock var det rätt så soligt och himlen var inte sådär kolsvart som utlovat. Tur var det för en hoppborg var ju beställd. Den kunde komma som planerat och barnen hann hoppa i nästan två timmar allt som allt innan regnet visade sig. Tur var det att svärisarna hade två partytält som var uppsatta ifall att prognosen skulle ha rätt. 
 
Maten dukade vi upp i köket och folk gick lite ut och in vilket var skönt så att det inte blev alldeles knökfullt där inne. Efter maten hade vi ordnat dit en trollkarl, det var även han vi hyrde hoppborg & popcornmaskin av. Jag hade önskat en "wow"-show för barn mellan 2-12 års ålder och det kan jag tänka mig var en svår uppgift men vi kunde inte fått någon bättre. Vi har bara gott att säga om Tobias Chili och kan varmt rekommendera honom om någon söker underhållare till kalas/fester i Skåne.
 
Vanessa satt nästan upp och sov och somnade innan gästerna hade åkt hem, haha. Sån trött liten donna efter en dag full av lek. Båda somnade även som stockar nu på kvällen...
 
En liten skattjakt hann vi också med, perfekt med världens bästa och lekigaste svåger.