Sizzling brownie

Oh yes please! Redan hemma hade jag spanat in nya dessertställen att testa och fram kom Dessert Warehouse som ligger på Siam Paragon. En bild på deras Sizzling brownie and I wa hooked. 

Denna dessert fick avsluta vår kväll igår och blandningen av amazing och antiklimax var ett faktum. När denna bubblande och rykande varma efterrätt ställdes på bordet ville man omedelbart hugga in. Doften av alldeles nybakad brownie och varm choklad med marshmallows och glass på det gjorde ju lite att det var svårt att vänta. Ganska snabbt brände man ju då tungan eftersom att chokladsåsen var så varm att den kokade - hallå, vad tänkte vi med?! Haha. 

Utblandat med lite glass och lite blås så var den i alla fall underbart god och helhetsupplevelsen i sig fick tummen upp av oss alla. 

Jag menar HUR GOTT SER DET INTE UT?!
Bangkok - Thailand - dessert - foodtrip - fostras - tips

Bangkok

Vad snabbt dagarna går. Sist vi hördes var vi i Hua Hin och nu befinner vi oss på Sukhumvit i Bangkok. Detta är en delad förstaplats, tillsammans med New York, av mina absoluta favoritstäder. Storstadslivet är absolut helt fantastiskt underbart! Därav min stora frånvaro på bloggen, följ mig gärna på Instagram dock. @thihieu för där uppdaterar jag lite oftare :) 
 
Vi har hunnit med besök till Platinum, MBK, Terminal 21 och Siam Paragon. Imorgon tar vi Central World och lite mer Paragon. 
 
Idag har vi kollat tempel, shoppat och hängt i lumpini park. På söndagar håller de konsert med klassisk musik vid 17.30. Vi åkte dit lite tidigare så barnen fick leka av sig på lekplatsen och sen köpte vi med oss frukt och dricka innan vi satte oss på stora stenar och lyssnade och åt. 
 
Vi gick sen vidare för att äta lite mat då det slog oss att vi knappt ätit vettigt på hela dagen. Nu ligger vi två urtrötta föräldrar i sängen och försöker natta de små. Det blir nog läggdags för oss också snart. 
 

Solpaus

Klockan har passerat tolv och vi har gått upp till rummet för att ta en liten solpaus. Idag började vi dagen på stranden så att barnen kunde använda sina leksaker och Leo hade nog kunnat gräva i timmar. En bit bort höll en grävmaskin på att öppna upp mellan havet och en liten damm, eller vad man ska kalla det. Både M och Leo blev såklart alldeles till sig och skulle stå där i evigheter. Vanessa och jag var kanske inte riktigt lika imponerade av den stora maskinen men visst var det lite skoj att titta när vattnet väl åkte ut i havet. 
 
Efter lunchen och när Vanessa vaknat ur sin middagslur håller vi oss till poolen innan det är dags att göra sig i ordning för mat. Vi försöker njuta av sol, bad och detta härliga paradis så mycket som möjligt för imorgon åker vi vidare till Bangkok för storstadssemester. 
Leo passade på att somna lite igår eftermiddags. Det är inte lätt att vara vaken när man busat hela dagen ♥ 
Barnsemester - ChaAm - HuaHin - Novotel - Thailand - resamedsmåbarn