Barn i bilen - vintertid

Vi har redan kommit halvvägs in i november och den första snön har fallit på många ställen i landet. Här nere i Skåne har det varit snålt med snö som stannat även om det funnits dagar när vi vaknat upp till en (delvis) snöklädd gräsmatta. 
 
Snö eller inte så har det i alla fall varit ordentligt kallt och ett problem vi hade förra året var att sätta barnen i sina iskalla bilbarnstolar. Problemet uppstod efter att vi hade sett nya tester som visade på farorna att sätta barnen med tjocka vinterkläder i sina stolar, se mer här. Detta året kom vintern lite som av en chock mitt i allt renoveringskaos och liknande så vi fick köra på samma taktik som förra året vilket var att barnen hade på sig fleecejackorna från PompDeLux när de åkte bilen. Barnen är precis som mig och avskyr kyla och efter en (läs: hel) del "kallt! det är kallt!" så nu har jag satt mig ner på jakt efter den perfekta overallen att ha i bilen istället för fleecejackorna. 
 
Jag började att titta på softshelloveraller men insåg ganska snart att dessa skulle bli för pösiga och stora. Vanessa hade en perfekt overall från NameIt när hon var liten som var i fleece samtidigt som den satt åt bra om kroppen och ändå fick plats med vanliga kläder under. Såklart fanns inte såna till våra, inte så små, barn så det var bara att fortsätta leta. 
 
Tillslut hittade jag fyra kandidater och för att bespara er samma sökrace som jag fick göra länkar jag er dessa nedan. 
 
 
barn i bilen
 
 1. Didriksson (strl 80-140) 2. Zara Kids (strl S-L) 3. Reima (strl 74-98) 4. Hummel (strl 62-98) 5. Didriksson (strl 50-56) 6. Mikk-Line (strl 56-104) 
 
Hoppas ni fick lite tips så att även era barn kan få åka säkert och varmt i bilen! ♥
barnibil - barnstolar - besafe - bilbarnstolar - bilsäkerhet - trafiksäkerhet - vinter - vinterkläder