En tidig Fars dag

Våra söndagsscheman har numera blivit totalt fullbokade sen vårt lördagsjobb blev söndagsjobb och sen direkt vidare till danslektioner med Leo. Kort sagt fick vi i alla fall fira Ms farsdag en dag tidigare och trots att Leo allra helst ville ge Marcus ett human sized Spindelmannengosedjur så nöjde han (och Vanessa) sig med en riktig heldag med bara familjen. 
 
Det har som sagt varit så himla mycket renoveringsfokus sen vi flyttade i slutet av september och nu när vi äntligen är klara med hallen/vardagsrummet så kan vi ta oss en välförtjänt paus. En familjedag var i alla fall precis vad vi behövde och barnen var överlyckliga över att få en heldag med bara oss och med alla mobiler och skärmar åt sidan.
 
Vi började med att äta en god hotellfrukost på Grand Hotell inne i stan, en god frukost men med en fruktansvärd receptionist som gav hela frukosten en besk eftersmak. Efter det insåg vi att vi lämnat hemmet lite väl tomhänta och fick åka hem för att hämta blöjväskan och även byta kläder på barnen som hade hittat vattenmelon (favoriten) på frukosten. När vi var hemma och frosten låg sådär vackert på gräset och solen stod sådär högt på himlen så kunde jag inte låta bli att ta med barnen till skogen för en snabb fotografering. Kameran har legat på hyllan alldeles för länge(!) 
 
 
Ivriga att komma iväg sprang barnen hem igen och så packade vi in oss i bilen för att åka till Leos lekland. Två möten med Leo (eller Leos Lekland som Vanessa anser är hans fulla namn) hann vi med och en massa lek! Moster J och Morbror J var med dem på Leos lekland för några veckor sen och då hade de helt missat småbarnshörnan så nu var barnen helt sålda på de enorma klätterställningarna som fanns. Snällt fick man springa efter men med hjärtat i halsgropen, lite för deras skull men lite för att föräldraskapet tydligen har gjort mig till en liten mes, haha! 
 
 
När vi kom hem hade vi handlat en liten julig pysselbox från Panduro så vi startade julmusik och tände vårt glöggdoftande ljus och pysslade. Såå mysigt nu när barnen är lite större och faktiskt kan göra sånt här ♥
 
familj - farsdag - leoslekland