F Ö R S T A A D V E N T

Vi har haft en hektisk första advent som bjudit på allt från jobb till tacomys. I morse hann vi inte riktigt med den där mysiga adventsfrukosten med gröt, vörtbröd och pepparkakor men i utbyte var det dags för det årliga julbordet till lunch så det gjorde inte så mycket. 
 
Vi stressade iväg till jobb och sen vidare till Leos dansuppvisning. Jag googlade lite bilder på kattsminkningar och hittade en som jag försökte efterlikna men det var mycket lättare sagt än gjort. Ska barnen fortsätta showa får vi nog allt investera i ordentligare saker. 
 
 
Både min syster, hennes sambo och fadder Majeed kom ända upp ifrån Malmö för att se honom dansa och i sista sekund hann även pappa M komma. Jag blev nästan tvungen att nypa mig i armen så duktig han var. Har han verkligen blivit så stor?! Vi har dansat här hemma sen barnen lärde sig att stå men plötsligt satt koreografi och allt. Sjukt stolt! 
 
Efter dans och diplom hann vi bara hem för en snabb fika med våra åskådare innan vi fick smita iväg igen för årets första julbord. Det har varit en lång tradition i Ms familj att äta julbord och fira hans morfar var första advent och i år var inget undantag. Så mysigt och så gott! Julbord är dock totalt bortkastade pengar på mig eftersom att jag bara äter köttbullar och prinskorv, haha. 
 
Väl hemma kraschade jag totalt. Dagen blev kanske lite längre än vad jag klarade av och dessutom lite tentaångest på det så blev det som det blev. M väckte mig i alla fall när klockan var sex och då hade han dukat fram tacos på vårt nya matbord, den där fina mannen alltså ♥ 
 
Äntligen brinner första ljuset ♥