Han stack mig flera gånger

De som känner mig vet att jag hatar två saker mest av allt och det är muntliga redovisningar och nålstick. Det kan låta aningen tokigt när en grown ass woman tjuter som en bebis när det är stickdags men jag lovar att det är en grej, haha. Jag bad min tandläkare om att få dra ut en tand utan bedövning för att jag inte ville ha sticket. Well, låt oss säga att han inte gick med på det men han tyckte att jag la fram ett riktigt bra case
 
Så idag när jag skulle till läkaren så gick jag in med förväntningen om att detta skulle ta 10 minuter-ish. En remiss och sen skulle jag få gå vidare. Ack så fel jag hade för han hade en  m a s s a  tester som han ville ta så det var bara att kavla upp ärmarna och låta sig stickas, utan Emla! 
 
Kom in till provtagningsrummet och fick en sköterska som lämnade mig undrande om han verkligen jobbade där eller om han bara hade tagit på sig vita kläder. Hur som helst, panikslagen satte jag mig på provtagningsstolen och tog ett rejält grepp om Ms hand. Där fick jag sitta som på nålar i tio minuter medan han skulle skriva ut remissen. När sticket kom andades jag äntligen ut, det är ju trots allt det värsta med hela upplevelsen. Jag tittade ner och insåg att inget blod kom och att han nu rotade rundor med nålen i armen på mig. P A N I K. 
 
Vi testade andra armen och för andra gången andades jag ut när sticket kom. Jag tittade ner igen och såg att där återigen inte kom något blod! Det kändes lite som att någon skämtade med mig och för en sekund hann jag fundera över om mitt blod hade tagit slut, haha! 
 
Lagom till att han kallade in en kollega för att sticka mig för tredje gången var Ms hand sönderkrossad. Ups! Well, om jag inte var stickrädd är jag definitivt det nu. 
 
Nu sitter vi i soffan, kollar lite Modern Family och samlar ihop bilder till vårt 2016-årsalbum ♥
 
Satt och tänkte och pratade om de här två under tiden han stack mig - glömde jag förresten skriva att han dessutom antog att jag var gravid?! Haha alltså jag dör...