S T H L M

Igår packade vi väskorna och körde upp till huvudstaden för en snabbvisit. Efter en lång bilfärd fick Leo önska mat och han önskade då potatismos och köttbullar så det fick bli ett oglamoröst besök på Sibylla. Nöjda barn ledde i alla fall till nöjda föräldrar när vi åkte vidare ut i skogen. Vi sov hemma hos min moster som sååå snällt lånade ut sin gäststuga till oss ♥
 
Landade i sängen framför Idol och med Blixten McQueenchoklad som barnen hittade häromdagen. Barnen somnade gott och inte lång tid därefter gjorde jag och M likaså. 
 
 
I morse gjorde vi oss i ordning och tog en liten promenad i det friska vädret och sen körde vi vidare in mot Stockholm med plan att gå på julmarknaden i Gamla stan. Det vore ju dock dumt att inte svänga förbi Livlys utförsäljning, som var denna helgen, så det gjorde vi först och jag fick gå lite bananas medan M och barnen lekte utanför. 
 
 
Det var ju dessutom orimligt att åka iväg utan att testa ett nytt fik så idag var det Magnus Johanssons bageris tur. Supersmarriga bakelser och mysigt att man kunde titta in i bageriet. Fyra yra skåningar tassade upp för trapporna på bageriet i hopp om fler sittplatser och undrade varför alla tittade konstigt när vi gick upp där för att inse att det visst var kontoret, haha! Det är inte lätt alltid...
 
 
När vi sen skulle ta oss till Gamla stan så började det blåsa och regna riktigt ordentligt så vi bestämde oss för att köra hemåt istället. När vi var vid Jönköping kände vi att det kunde vara skönt att ta en paus så vi hoppade av vid A6 och gick rundor där en stund. Barnen hade lite mynt från sina spargrisar som de fick spendera på BR och innan vi åkte vidare åt vi på Pizza Hut. 
 
 
Det var i alla fall två supermysiga dagar. Imorgon är det första advent och vi ska först iväg på dansuppvisning med Leo och sen på årets första julbord. Puh! 
Stockholm - miniweekend - sthlm