Tre saker - lista

En av mina bästa vänner  ä l s k a r  listor och tack vare henne har jag också nu en sjukt bra vibe på listor så här kommer en lista av tre. 

​Tre saker jag skulle vilja uppleva igen. Det första jag skulle vilja uppleva igen är vår resa till New York (2015), mer specifikt skulle jag vilja återuppleva dagen när vi skulle köra till Woodbury. Vi hämtade ut en hyrbil, körde till Carlo's bakery i Hoboken, shoppade och väl hemma igen köpte vi med oss mat från Whole foods som vi åt på hotellrummet. Det andra jag skulle vilja uppleva igen är nog Vanessas namngivning. Det var en så himla fin dag med så många nära och kära och allt blev typ precis som planerat. Det tredje jag skulle vilja uppleva igen är första mötet mellan Leo och Vanessa. Det var så himla speciellt att få komma hem med ett litet syskon och Leo som bara var 15 månader som stod och fnissade och nästan blev lite blyg. Det gick dock fort över och de blev bästa vänner redan dag ett. Det hade varit sååå roligt att få uppleva igen! 

Tre saker jag uppskattar. Det jag uppskattar allra mest i livet är M. Att jag får dela resten av livet med honom, att han är pappa till mina barn och den bästa personen jag någonsin träffat är något jag verkligen uppskattar. På mindre djupa ämnen uppskattar jag alla resor jag har haft möjlighet att göra, främst resorna jag gjort tillsammans med M och barnen. Jag uppskattar också min familj och mina vänner. De är verkligen så bra som man hade kunnat önska sig. 

Tre saker som jag vill ha. Jag skulle vilja ha ett nytt objektiv till vår Sonykamera, haha. Jag skulle vilja ha en oändlig renoveringsbudget och slutligen skulle jag vilja ha en resa till New York. (Jag ville skriva oändlig resebudget men jag vill ju inte vara girig, haha) 

Tre saker jag älskar att göra. Jag älskar att baka, det är som terapi. Med bakning får jag finspritsa när jag är glad, knåda degar när arg och tillverka praliner när jag behöver utmana mig själv. Jag älskar att åka iväg på spontana weekends tillsammans med familjen, tex när vi bestämde oss för att åka till Smaka på Stockholm i somras. Jag älskar också att sitta på en sten som blivit alldeles varm av solen. Självklart ska det vara varmt ute också. Älskar värme!

Tre ord som beskriver mig. Rastlös, blyg, sällskapssjuk. 

Tre saker jag vill bli bättre på. Det första jag skulle vilja bli bättre på är att sluta skjuta upp saker till sista minut. Jag är alltid ute i sista minuten. Det andra jag skulle vilja bli bättre på är att inte vara så tidsoptimistisk och det sista är att jag skulle vilja bli bättre på att sluta ta på mig så  h i m l a  m å n g a  projekt på en och samma gång. 

Tre saker jag inte kan vara utan. Jag kan inte vara utan min familj (för klyschigt? haha), min mobil och mitt läppsyl. 

Tre drömmar jag hoppas blir verkliga. Jag har alltid drömt om att få bo utomlands så jag hoppas att den drömmen blir sann. Jag drömmer också om att ha ett roligt, kreativt och utvecklande jobb som jag kan längta tillbaka till när jag går hem. Slutligen drömmer jag om att ha en underbar bröllopsfest för mig och M. 

 

Vår väldigt simpla, men bästa, middag när vi var i New York ♥