Skärtorsdagen

Tidigt i morse väckte vi barnen som hittade varsitt påskägg vid sina sängar och därefter började jakten på ytterligare två påskpresenter som påskharen hade gömt. Solglasögon, poncho och godis var saker de bland annat fick av påskharen och sen packade vi ihop oss alla fyra för att gå på påskäggsjakt inne i stan.
 
Clarion hade anordnat en påskäggsjakt som pågick över hela stan där man skulle leta efter guldiga påskägg. I dessa kunde man vinna allt mellan frukostar, hotellövernattningar och kuddar. Efter en timmes prommenad i regn och rusk hittade vi äntligen ett påskägg och lyckades kamma hem en hotellfrukost för två. För M som ä l s k a r hotellfrukostar var det där nog bland det bästa han kunde vinna, haha.
 
Efter att ha handlat nya bullar på Backhaus åkte vi hem och åt långfrukost och sen hade vi en lugn dag, familjen är fortfarande lite smått sjuka/förkylda/ja-ni-vet-det-är-den-tiden-på-året-när-man-alltid-är-sjuk... 
 
Imorgon ska vi hem till barnens farmor och farfar för att fira påsk med Ms sida av familjen, äggrullning, katten ur tunnan och annat skoj står på agendan. Själv hoppas jag på lite bra väder så att vi dels slipper lida under utomhusaktiviteterna men också så att vi kan fixa med altanen när vi kommer hem. 
 
Favoritminen när han blir sådär lyckligt förvånad ♥
Vanessa undrade vad i hela friden vi gjorde uppe så tidigt, haha ♥
Det bästa i ägget var inträdet till Leos Lekland ♥
Lyklig äggfinnare i stan, lagom till att regnet hade slutat och solen tittade fram ♥