God fortsättning!

God fortsättning! Även om uppdateringar inte skett sen i augusti finns det några trogna läsare som fortfarande tittar in vilket gör mig jätteglad ♥
 
Terminen har bara flugit förbi, inte för att jag haft så roligt att jag knappt tänkt på tiden men för att jag haft så fullt upp med uppsatser och uppgifter att jag inte hunnit med livet. Tack och lov att jag bestämde mig för att inte jobba denna terminen, det var verkligen sant vad alla tidigare studenter sa om att denna terminen var pain in the a**. 
 
Nu är det dock bara en reflektion och en tenta kvar. Well..."bara" var kanske att ta i. Jag har tentaångest så jag nästan spricker och jag vet inte egentligen varför. Vill dock väldigt gärna slippa en omtenta så här hemma är det inte så mycket jullov för min del. Jag försöker dock att bestämma dagar som är till för plugg och dagar som är till för familjen, för att det inte ska bli att jag försöker göra båda halvdant. 
 
Julfirande har vi dock hunnit med, tre stycken för att vara exakt, så nu har vi ätit så mycket julmat att vi klarar oss till nästa år och nu taggar vi inför nyår som är redan på söndag. Varje år blir jag lika förvånad när det är dags för nyår igen men detta året känns som att det gått lite snabbare än alla de andra. Urgh, är det ålderstecken att både tänka och skriva så om tid? 
 
Nu när denna monstertermin snart är över och jag börjar känna mig lite som mig själv tänkte jag ta tag i bloggandet igen, det är ju så roligt att gå tillbaka och läsa. 
 
Hur firade ni er jul? ♥
 
Bild från årets första julfirande