Semlefest på dagis

Idag hade barnen semlefest på dagis och alla skulle vara utklädda till djur så i morse gick vi upp tidigt och sminkade barnen till katter innan vi åkte hemifrån. 
 
 
Vi hämtade sen hem två glada barn som sa att de hade ätit varsin hel stoor semla, haha ♥ Nu ska vi försöka få i oss någon mat och sen tar vi kväll. 
 

Måndag den 27 februari

Idag. Måndag den 27 februari är en dag vi alltid kommer att minnas. En dag som kommer stärka oss - om vi inte dör. Imorgon tar vi tag i livet igen men idag låter vi allt vara dimmigt. 

Sunday - Funday

Godmorgon söndag och hoppas att alla ni fina haft en bra helg!
Jag har precis kommit hem från jobb, snart ska barnen åka iväg med min mamma till Örenäs slott för att titta på Sander & Gander - deras favoriter. Min syster och sambo kommer hit och vi ska ha toast/film-dag innan vi alla sen ska hem till våra föräldrar och äta middag. I veckan åker de iväg och vi blir med hund ett tag ♥
 
Nu ska jag fortsätta stressa ihop lite desserter till ikväll. Skulle gjort dem igår men det blev helt enkelt inte tid. Vi lunchade på Väla med svärfar och sen åkte vi till Lager157 för att fylla på i barnens dagisgarderober så när vi kom hem var det dags för mat och ja, ni vet hur det brukar bli... 
 
Hoppas ni får en fin söndag i alla fall ♣