Black bean brownie med apelsin och havssalt

Vabruari håller i sig, igår kom febern till familjen så idag blev det vab. Trots febern var barnen väldigt rastlösa så vi bestämde oss för att baka lite. Idag blev det en sockerfri brownie med apelsin, rostade cashewnötter och havssalt och den smakade ljuvligt! 
 
 
Ugn 175°C
 
1. Mixa bönorna i en matberedare // 2. Häll i resterande ingredienser förutom den mörka chokladen och cashewnötterna, mixa till en slät smet // 3. Smält chokladen och häll i smeten // 4. Hacka cashewnötterna till önskad storlek och rosta lite lätt i stekpannan, vänd sedan ner i smeten // 5. Häll i en smord form och baka i mitten av ugnen i ca 35 minuter // 6. Smält mörk choklad och pressa i apelsin. Bred på den varma kakan och strö på havssalt och apelsincest // Lycka till! ♥