Hurra för M idag!

Idag fyller vår älskade man och pappa år. Det firade vi med att jag och barnen smög upp och gjorde i ordning en riktig lyxfrukost till honom. Eller ja, jag och Leo fixade och Vanessa satt mest vid bordet och gnydde för att hon inte fick äta det, haha. 
 
Nu har både M och barnen åkt till jobb/dagis och jag ska snart ta mig in till stan för att äntligen bli av med mitt EKG. Har haft det nu i två dygn och jag är mer än redo att ta av det. Ikväll lämnar vi barnen hos mina föräldrar och sen åker vi vidare för att möta vänner och äta på en restaurang här i stan. Vi ska testa deras 9-servering där köket väljer ut 9 små rätter från deras meny. Det ska bli såå mysigt och vi hoppas på riktigt god mat! 
 
Tänk om man kunde få börja var morgon med en sån här frukost?!

Netflixtips - The bucket list

Efter en svimningsattack igårkväll bestämde vi oss för att krypa ner i sängen och titta på någon film på Netflix. Det brukar alltid vara så att vi bestämmer oss för att titta film, scrollar igenom flödet i över en timme och att det sen är försent. Därför gjorde vi så att jag scrollade till M sa stopp och sen fick vi välja bland de filmer som fanns där. 
 
En av dem var "The bucket list". M har sedan innan sagt att han hört att den skulle vara bra men jag har tvekat. En film om två cancerpatienter kändes inte så lockande men glad är jag att vi tittade på den. Trots det tragiska ämnet hade filmen ett stort inslag av humor och den gick i lättsamma färger med ett behagligt "filter". Verkligen värd att se om ni också sitter hemma och inte kan bestämma vilken film ni ska se.
 
Har ni själva några Netflixtips så, hit me! ♥
 

Morgonstäd

Godmorgon måndag! 
Ny vecka, nya kurser och nya tag. Sjukt taggad! Efter frukost och efter att ha skickat iväg man och barn till dagis och jobb tog jag tag i att skrubba hela toaletten som luktade hemskt efter gårdagens kranincident. 
 
Just nu sitter jag och prokrastinerar min reflektion som jag ska skriva klart och även träningspasset jag borde köra men som min träningsvärk säger nej till. "Just do it", right? Det är dock lite för lätt att ögonnätshoppa när man sitter framför datorn. Jag vet att vi precis köpt nya kaffekoppar men blev blixtförälskad i ett par rosa/vita muggar från Filippa K. Gosh... 
 
Nej, nu ska jag fortsätta med dagen så att något blir gjort trots mitt inre motstånd. 
Ha en fin dag! ♥
 
Så sjukt fina! Ni hittar dem här.