Som en vårdag

I morse skuttade vi upp ur sängarna och började dagen med ett Zumbapass hela familjen sen åt vi en mysig långfrukost. Utanför fönstret sken solen och det låg ett tunt lager frost på marken. Jag är ju verkligen inget fan av kyla men kan ändå uppskatta det härliga i såna här dagar. 
 
Vi fortsatte dagen med att ta det lite lugnt i soffan innan M & Leo åkte iväg för att handla och jag & Vanessa mötte upp mamma för en timmes powerwalk. Det var superhärligt när det var färdigt men jag avskyr annars att vara ute i minusgrader. Tycker det är så himla svårt att klä sig så att man inte fryser men inte heller svettas ihjäl. Oh well...
 
När vi kom hem var det full fart att göra oss i ordning för vi skulle på julgransplundring hos svärisarna. För en gångs skull var vi ute i väldigt god tid och när vi står nästan klara ska jag gå in och tvätta händerna på toaletten och tänker "oj, vad blött det är på golvet". Jag hinner tänka så långt ungefär när M börjar skrika "stopp! sluta! stäng!". När jag tittar ner är det röret från kranen som lossnat och sprutar vatten åt alla håll. Observant, haha. 
 
Det fanns ingenting att be för utan vi (läs: M) var tvungna att kavla upp ärmarna och fixa till det. Vattnet luktade dock avlopp så just nu är den toaletten stängd i väntan på sanering, haha. 
 
Åkte till svärisarna, åt och dansade ut julen. Barnen tyckte att det var hellyxigt att få äta godis en söndag och dessutom i sällskap av kusinerna. 
 
Nu ligger vi utslagna i soffan och funderar på vad vi ska göra av kvällen. Imorgon börjar två nya kurser men först ska en individuell reflektion in så antar att den får ta plats på kvällens schema. 
 
Hur har er helg varit? ♥