Post-tenta-trött

Bloggen har ekat knäpptyst, detta såklart för tentan som jag panikartat har pluggat inför. Nu är den dock skriven och jag är alldeles post-tenta-trött, ni vet sådär alldeles overkligt trött med extrema svårigheter att komma igång med övrigt skolarbete igen... 
 
Idag tänker jag njuta av att tentan är gjord och imorgon börjar resultats-ångesten. Har jag nämnt hur fantastiskt det är att vara student? Haha. 
 
Nu ska jag gosa med min sjuka och mammiga lilla sessa ♥

Vabb-plugg-måndag

Idag är jag hemma med barnen så att Leo kan få vila huvudet. Han är fortfarande inte riktigt kry och har inte riktigt sin vanliga aptit men en dags vila ska nog göra susen. Försöker den sämsta typen av plugg just nu, multitaskingplugg. Att både plugga, kolla till barn och städa hemma är den sämsta typen och man får inte gjort något alls känns det som. 
 
Försökte smyga iväg när barnen satt fint och lekte i lekrummet men plötsligt bestämde de sig för att hålla en musikal för mig där de stampade och vrålade ut sången till Musses klubbhus. F a n t a s t i s k t ! 
 
 
Update: Bestämde mig för att skjuta på plugget tills barnen sover/till imorgon när jag ska till skolan så istället byggde vi tåg och hade smoothiekalas. Hoppas kvällspluggpasset blir bättre! 
 

En lätt hjärnskakning

I morse klev vi upp med tuppen och åkte till jobb, vi tänkte att vi skulle jobba på snabbt så att vi kunde åka hem, göra oss i ordning, hämta våra älsklingar och sen åka till ett lekland med kusinerna. Planer är till för att ändras, eller? Mitt under jobb ringde deras farmor och berättade att Leo hade halkat i duschen och slagit i bakhuvudet. Vi skyndade allt vad vi orkade för att komma dit så fort som möjligt men efter en stund fick vi ett sms att han var på fötter igen och lekte. Kort tid därefter ringde det igen och då hade han spytt och blivit sämre. Vi jobbade klart och körde raka vägen dit och då hade han precis somnat. 
 
Vi väckte honom och den blicken när han fick se oss där var oförglömlig. Någonstans i min naiva mammahjärna hade jag förväntat mig att han skulle skina upp när hans föräldrar äntligen kom och kunde trösta honom. Icke. Han blev arg som ett åskmoln och muttrade "jag sa ju att de inte behövde komma" i hopp om att han skulle få stanna kvar en liten stund till, haha. Det är inte lätt när man är nästan-fyra ♥ 
 
Efter ännu en spya tog vi honom till akuten så att de fick titta till honom. Det var dock ingen fara, han behövde bara ta det lugnt och vila huvudet. Det kändes bra så vi åkte hem och fixade ihop en mysmellis med gifflar och vattenmelon för att kompensera den missade lekdejten med kusinerna. Som tur var fick vi hem Stella lite tidigare så även det gjorde susen. 
 
Nu har vår lille prins, som totalt mjölkar sin hjärnskakning, önskat pizza till middag så degen ligger på jäsning och vi tänkte ta oss en långpromenad med Stella innan vi äter.
 
Vad har ni gjort denna söndag? ♥
 
 
Min älsklingsleo ♥