#familygoals

Jag och M pratar ofta om våra mål, drömmar och tankar kring livet och något som funnits där sen dag ett fick vi äntligen stryka från vår Bucket list idag. För tre och ett halvt år sen bodde vi i en lägenhet med brunt bastutak i markplan med en gemensam trädgård med, en del, tvivelaktiga grannar. Redan då hade vi en dröm och ett mål om att få ha en egen trädgård, om så bara en liten grässlätt, där barnen (eller just där och då, Leo) kunde ha en egen sandlåda och en liten bänk att sitta ute och fika eller rita på.
 
I höstas fick Vanessa en sån där liten bänk i födelsedagspresent och idag tog vi äntligen tag i saken och åkte till Bauhaus för att köpa en sandlåda till dem. Vi (läs: M) byggde ihop den samtidigt som två ivriga barn stod och hoppade i vardagsrumsfönstret. Ögonen tindrade och de frågade om och om igen när de skulle få gå ut och leka. 
 
När sandlådan äntligen var fylld och klar slängde de på sig kläderna snabbare än de någonsin gjort i hela sina liv. For real. Sen lekte de där tills det mörknade och vi näst intill fick tvinga in dem. Det kändes så bra. Vi hade ett mål och nu kunde vi stolt göra plats för ett nytt på vår lista. 
 
Vi skruvade även ihop bänken och idag invigde dem den med lite mellis ute i det fina vädret ♥
 
 
family - familygoals