L I F E B O O S T

Idag var precis en sån dag jag behövde. En dag man önskade kunde pågå lite längre än alla andra. En dag man somnar ifrån med så mycket ny energi. Vi började dagen långsamt med att göra i ordning barnen och oss själva och sen åkte vi iväg och lämnade barnen hos deras farmor och farfar. Iklädda mjukiskläder á la landetbor bestämde vi oss spontant för att åka till Lund och äta på Surf Shack. Det var seriöst bland det godaste jag ätit! 
 
Vi satt en lång stund och åt i lugn och ro, lät regnet komma och gå och drack enorma milkshakes innan vi gick hemåt. Med enorm matkoma åkte vi hem, M la sig och vilade och jag pluggade lite innan vi tog en promenad. Avslutade hemma hos mina föräldrar för att vattna deras blommor och bestämde oss för att köra en runda biljard och låna deras bubbelbad.
 
Vi stannade lite för sent, kom hem och åt "middag" lite för sent, kollade på en musikalfilm och nu ska vi snart gå och lägga oss. Vilken dag. Det laddade verkligen batterierna! Nu ska vi dock sova så att vi kan få hämta hem våra älsklingar. Huset är så tomt utan dem ♥