Pluggsöndag

I morse vaknade vi upp till lite molnigare väder, solen tvingade sig dock fram ändå trots vad SMHI hade förutspått och det tackar vi för. Idag åkte Stella till en annan vän som önskade att ha henne en stund så lite tomt var det allt så vi blev extra tacksamma för solen som sken. 
 
Åkte neråt i landet och lämnade barnen hos min syster så att jag kunde passa på att tentaplugga med Oliver. Det börjar bli dags nu, 16 dagar kvar. Ångesten är total! Sitter och plöjer igenom gamla extentor och förstår lite mindre än vad jag hade önskat. 
 
För ett år sen idag firade vi Ms syster och hennes sambo som fyllde 40 år. Det var en fest vi hade planerat långt i förväg där vi skickat ledtrådar och villospår. De trodde att de skulle spendera dagen med mig och M men istället stod släkt och vänner (och vi, såklart) i dörröppningen redo för en "festlig kväll". 
 
Inte förrän någon timme efter midnatt kom vi hem och då skulle vi börja packa för morgonen därpå tog vi oss till Kastrup och flög till Thailand. Aldrig har jag varit så oförberedd och trött inför en resa, haha. Hade dock gärna bytt ut det mot årets tentaångest och morgondagens studiebesök.
 
Nåja, slänger in några favoriter från Thailand. Nu ska jag krypa ner i soffan innan sängen kallar ♥
Bella

Fina bilder!