Sommarlov

Idag hade vi vårt sista moment i skolan, redovisning av våra slutprojekt i programmeringen. Avcheckat och klart, så himla skönt! I övermorgon är det första juni och semestern börjar närma sig med stormsteg. Det går inte en dag utan att vi pratar om det hemma i familjen så det ska bli så mysigt att få åka iväg. 
  
Förstasidan av mitt slutprojekt, såå skönt att kursen äntligen är över även om vi ska fortsätta nästa termin

Oändlig sjukstuga

Jag tror nog att vi är inne på vår femtioelfte vabbvecka i denna oändliga sjukstuga. Vi tar gladeligen emot sommaren nu och hoppas att den medför sig friska barn. Ska bege mig iväg till Vårdcentralen med dem lite senare idag för att kolla vad det är för något för de höll med om att det pågått alldeles för länge för ett vanligt virus. Huuu! 
 
Saker som hänt sedan sist är att Leo varit iväg på sitt första kalas för en dagiskompis, vi har varit i Lund och firat en av kusinerna, vi har varit runt och tittat hos varenda bilhandlare i stan och så har jag haft en hel hög med skolarbete. 
 
Det märks att kursen närmar sig sitt slut, 30 maj är sista deadline och förutsatt att allt blir godkänt är jag då klar med mitt första år på högskola. Fantastiskt! 
 
min skola
Den här byggnaden innebär skräckblandad förtjusning, haha

Kalas nummer ett

Idag hade vi kalas nummer ett för Leo. Vi skulle ju vänta till senare i månaden för det stora kalaset men svärisarna är iväg på resa då så det fick bli ett minifirande med dem redan idag. Vädret var verkligen på vår sida och det var såå härligt. Vi höll oss ute i trädgården nästan hela dagen vilket var superlyxigt!
 
Vi grillade lite mat, lekte i trädgården, solade och åt tårta innan det var dags för dem att åka hem.