Fyraårsdag

Fem i halv åtta i morse var det fyra hela år sen vår stora kille föddes. ÄlsklingsLeo som är så klok, snäll och världens bästa storebror ♥ 
 
När vi låg på BB för fyra år sedan såg livet annorlunda ut. Jag var så ung, så rädd och hade aldrig hållit i en bebis förut. Jag minns att jag mest ammade honom på en sida för att jag inte vågade byta där emellan ifall han skulle gå sönder, haha. 
 
Jag minns hur trött jag var efter första natten hemma. Han hade kolik och grät sig igenom natten och var kväll på exakta klockslag i månader därefter. Det var så läskigt det där med att ha ett barn, att vara mamma och att jag skulle vara sammanlänkad med honom resten av mitt liv.
 
Tiden gick och jag vande mig vid min mammaroll. Han började gå långt innan ettårsdagen och blev storebror långt innan tvåårsdagen. Han hade redan besökt två andra kontinenter innan treårsdagen och fick flytta till hus innan fyraårsdagen. 
 
Fyra år...tiden har gått så snabbt även om vi hunnit med så mycket när man försöker minnas allt. Förra året bjöd vi in till ett gemensamt cirkuskalas men i år har vi valt att dela upp det igen. Leo har önskat sig ett kalas med Jordgubbslisatema så om några veckor är det dags. Med tanke på vilket väder april har gett oss valde vi att skjuta upp kalaset till senare i månaden för att ge sommaren en chans att komma. Vi hoppas på sol och varmt så vi kan vara ute, annars får vi nog inte plats, haha. 
 
Han blev väckt med sång och presenter innan han fick gå ner till "lyxfrukosten" han hade önskat. Ikväll möter vi upp min syster och hennes sambo på IKEA för hans önskade födelsedagsmiddag, haha. Sen ska vi hem till oss och äta tårta ♥
 
Bilder från fyraårsdagens morgon ♥